Thursday, 25 September 2014

HARI RAYA HAJI SALE!!!! SALE!! SALE!! SALE!!

HARI RAYA HAJI SALE!!
25 sept - 7 oct 2014 only.


Promo A
10pek cheese powder = RM110, free postage ke semenanjung. Add on up to 5 items, tiada tambahan postage; masih free!


Promo B
2pek cheese powder + 1set cheesecake mix with topping + 1set chocmoist cake with topping&chocrice = RM58 with free poslaju ke semenanjung.
(sabah +rm7, srwk +rm5)


Promo C
3pek cheese powder + 1pek tepung magik = RM43 with free poslaju ke semenanjung.
(sabah +rm7, srwk +rm5)


Untuk borong cheese powder:
Belian 3kg: harga borong + free postage ke semenanjung
Belian 5kg ke atas: harga borong + diskaun RM5


Untuk order,
emel ke leiyacheese@gmail.com
PM di FB page kami Cheese Powder LCP
sms/whatsapp/telegram 012-3698514


HARAP MAKLUM
Pengeposan kami: Setiap Rabu&Sabtu utk paymnt sblm 7PM Selase/Jumaat.
Sabtu, 27/9 : Pengeposan spt biasa
Rabu, 1/10 : Last pengeposan sblm cuti raya haji
Sabtu, 4/10 : TIADA pengeposan. Cuti Raya Haji
Rabu, 8/10 : Pengeposan bersambung spt biasa

Monday, 22 September 2014

PRODUK LEIYA'S CHEESE POWDER 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..
Harap maaf atas kesesakan blog ini dgn habuk2 & lalang2 yg berterbangan.. hehe..
Tahun sudah kami agak kesuntukan mase utk update blog..lagi2 dgn kehadiran ahli keluarga baru kami.. Alhamdulillah.. Ape pun, kami akan cube update time to time ya.. berkongsi produk2 kami dan cerita2 yg ade =)

Untuk tahun 2014, ade produk2 yg datang dan pergi (T_T)



1) Leiya's Cheese Powder
Produk top selling kami ni mmg sentiase available insyaAllah. Memang kegemaran ramai.
Produk ni memang standard pek 200gm. Harga RM11/pek 200gm, pek aluminium.
Belian retail 10pek, dapat free postage utk semenanjung ye =)



2) Tepung Magik
Tepung goreng serbaguna, rase memang unik, & kekal rangup. Paling best utk cendawan, sotong, ayam, dll.
Produk pek comel ni RM10/pek 540gm. Untuk harga borong, minimum order 5pek je. 



3) Cheesecake Mix
Set cheesecake tak perlu bakar/kukus. Tambah susu & masuk peti 3-4jam, da siap. senang je kan? Set ni ade 200gm cheesecake mix, 100gm blueberry topping, & 100gm oreo untuk base cheesecake. Leangkap semua haaa.. Harga cume RM23/set. Untuk borong, minimum order 5set je.



4) ChocMoist Cake
Set chocmoist ni adalah antara kek kegemaran. Dah pernah rase byk kek chocmoist kt luar, tapi yg ni tetap jadi pilihan. Kek gebu sgt2. Ramai suke. Set ni ade 250gm chocmoist cake mix, 100gm ready to use chocolate topping (panaskan scr double boiling aje, dh boleh gune), &  25gm choc rice, untuk tabur atas kek. Harga cume RM13/set. Untuk borong pun, minimum order 5set je.



5) Mashed POtato Original KFC
Set ni adalah original pek KFC. Ramai yg suke. Memang beza rase de dgn instant mashed potato yg lain. Awal2 tahun memang laku sgt.. Sayangnye, skrg produk ni masih belom restock sebab supplier kami problem. InsyaAllah, masih cube cari pengganti. tak nak yg instant biase, yg ori KFC ni jgk sedap. heee

6) Tepung Ayam Goreng KFC -Original, Hot&Spicy
Dua jenis tepung ni pun asalnye dari dapur KFC. Menerima nasib yg same macam mashed potato.. Masih mencari alternatif lain... huhu

7) Caramel pudding & ROti Arab
Maaf sangat2 bagi yang masih mencari produk ni. Kami dah discontinued 2produk ni atas sebab2 trtentu. untuk caramel pudding, jika berminat utk belian bulk, 5kg ke atas contohnye, insyaAllah kami boleh tolong. Tai officially kami tak jual dh yg ni ye.

Untun harga borong, boleh emelkan kpd kami di leiyacheese@gmail.com atau SMS/Whatsapp ke 012-3698514 =)

BERTEMU KEMBALI!!

Fuh fuh fuh.. fuuuuuuhhhhhhh..
berhabuk dah blog nih.. banyak semak lalang sume da naik sejak setahun lebih ta update..
hehehehe
nanti kami update blog ni ye.. baru jengah tgk ape yg nak touch up skit2..
untuk info semase, boleh ke FB page dulu ye..
=D

Tuesday, 9 July 2013

SALAM RAMADHAN!! A GIFT FROM LEIYA'S =)

MARHABAN YA RAMADHAN..
Alhamdulillah bertemu lagi kita dgn Ramadhan tahun ni InsyaAllah.. Malam ni siapa yg berkesempatan tu, jangan lupe buat pahala lebih solat sunat tarawih sempena Ramadhan ya =)
Sempena bulan yg mulia ni, pihak LCP juga nk bagi hadiah buat semua customer yang support kami selama ni.. Setiap pembelian sepanjang bulan Ramadhan akan mendapat pek sampul duit raya ekskludif dari Leiya's Cheese Powder!! =) YE, SETIAP PEMBELIAN! walaupun beli 1peket je, tetap dapat juga sampul duit raya ni.. Best kan? <3



Tuesday, 18 June 2013

LEIYA'S CHEESE POWDER, ORIGINAL KFC MASHED POTATO, TEPUNG MAGIK, CHEESECAKE MIX WITH TOPPING, CHOCMOIST CAKE MIX FULL SET & CARAMEL PUDDING MIX (2013) & TESTIMONI PELANGGAN

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. =)..
Kini kami update lagi produk2 terbaru kami ye..
Kami sentiasa update di facebook page.. Sudi2 ke facebook page kami utk latest update ya..
FB page: Cheese Powder (LCP)

Terbaru,bermula May/Jun 2013, ade produk yang dah diberhentikan & ade produk baru yang kami masukkan, serta harga2 yang terkini kami paparkan. Antaranya, Leiya's Mashed Potato kini kami gantikan dgn Mashed Potato + Gravy ORIGINAL DARI KFC! & Leiya's Caramel Pudding Mix kini kembali ke pasaran tapi dgn stok yg agak terhad bagi menjamin kualiti produk.
Kami merupakan sebuah syarikat yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) atas nama SHAMS-LEXIA ENTERPRISE

Berikut adalah produk & harga terbaru dan terkini bermula May/Jun 2013

1) Leiya's Cheese Powder (200gm) - RM10/pek 
2) Leiya's Cheesecake Mix (200gm) with topping (~100gm) - RM20/set
3) Leiya's Tepung Magik (540gm) pek baru - RM10/pek
4) Leiya's Original KFC Mashed Potato (~120gm) with chicken gravy (~70gm) - RM15/set
5) Leiya's ChocMoist Cake (500gm) + Topping (130gm) & Choc rice (~50gm) - RM15/set  
6) Leiya's Caramel Pudding Mix (100gm) - RM6/pek

untuk pembelian secara runcit & borong, bolehlah menghubungi kami antara cara yg berikut:-
Email: leiyacheese@gmail.com
PM di FB: www.facebook.com/CheesePowderLCP
Call/SMS/Whatsapp: 012-3698514, Puan Shamsiah

Harga kos penghantaran adalah bergantung kepada total berat item & lokasi.
Utk order, hubungi kami & maklumkan item apa yg berminat + kuantiti, serta lokasi anda untuk kami kira total termasuk kos penghantaran. Kami akan quotekn harge keseluruhan, & jika anda berminat, boleh la terus ke urusan pembayaran.

Urusan Penghantaran:
1) Pos setiap hari RABU & SABTU utk bayaran sebelum 7PM SELASA/JUMAAT
2) Self collect : di lokasi kami berhampiran Kenanga Wholesale City, Jalan San Peng/ Jalan Kenanga
untuk self collect, sila maklumkan lebih awal kerana kami tidak available setiap masa
3) COD : Bangi/Serdang & sekitarnya, bergantung kepada availability kami (bukan setiap hari/minggu). Kami akan maklumkan di FB page jika kami ke sane.

PRODUK KAMI:-

1) LEIYA'S CHEESE POWDER (200GM) : RM10/PEK

Leiya Cheese Powder adalah Jalapeno Cheese Powder yang asli dan sangat mudah untuk disediakan, cuma tambah air panas dan kacau hingga sebati. Sos keju berwarna oren seperti cheezy wedges dan rasanya sama seperti KFC cheezy sauce. Boleh dimakan dengan ayam, nugget, wedges, popia, macaroni, burger dan lain-lain..



2) LEIYA'S CHEESECAKE MIX (200GM) + TOPPING (~100GM) : RM20/SET

Leiya's Chilled CheeseCake Mix Powder, tepung pre-mix untuk membuat cheesecake yang sedap dengan mudah! Hanya memerlukan susu atau whipped cream sahaja untuk keknya. Didatangkan bersama topping pelbagai pilihan perisa- blueberry, strawberi. Untuk lebih enak, tambahkan 'base' biskut pada dasar acuan, pastinya lebih enak. Jangan risau, kami juga membekalkan cara2 untuk membuat base biskut itu, hanya memerlukan biskut (merry, oreo,digestive-ikut pilihan masing2) dan sedikit mentega! mudah sahaja. Dan yang penting, kek tidak perlu di kukus atau di bakar, hanya perlu disejukkan di dalam peti ais sahaja! Sangat mudah, bukan? Cube dulu baru tau.



3) LEIYA'S TEPUNG MAGIK (PEK BARU-540GM) : RM10/PEK

Leiya's Tepung Magik adalah tepung salut yg boleh digunakan utk buat cendawan goreng, ayam goreng, sotong goreng tepung, udang goreng tepung.. kerangupannya tahan lama.. untuk cendawan goreng, tak cepat lemau, de maintain rangup, tak mcm tepung goreng biase =) magik & sangat sedap! mudah sahaja untuk digunakan. cuma tabur tepung ke atas cendawan/ayam.sotong.udang yang dh dibasuh, gaul, dan goreng dalam minyak panas. Untuk lebih sedap dan lebih rangup, gaul dengan tepung basah terlebih dahulu (tepung+air), kemudian salut dengan tepung kering, dan goreng. Bertambah rangup, semestinya Magik! & kini datang dalam bentuk pek yg lebih tahan lasak, kemas, & comeeeeyyy!



4) LEIYA'S ORIGINAL KFC MASHED POTATO (~120GM) + CHICKEN GRAVY (~70GM) : RM15/SET


Leiya's Mashed Potato & Gravy, original dari dapur KFC! sangat mudah untuk disediakan dan sangat enak! Cuma tambah air panas! Betul! Mashed potato (kentang putar) dan chicken gravy, satu kombinasi yang pasti anda inginkan. Tak perlu bersusah payah nk ke KFC lg, kini KFC dtg kpd anda. Bukan tiruan ye, 100% KFC. =)



5) LEIYA'S CHOC MOIST CAKE (500GM) + TOPPING (130GM) + CHOC RICE (~50GM) : RM15/SET

Leiya's Chocolate Moist Cake dengan Topping & Chocolate Rice! Kami jual satu set lengkap! anda tak perlu dah nk beli brg2 di bakeri ikut packaging yg besar tp guna sikit aje, tak brbaloi kan? 1set ni dh cukup lengkap & memudahkn. cume perlu tmbh beberapa bahan asas sahaja. Kek choc moist ni sangat sedap. Kami dh cube & ternyata betul2 sedap & gebu. blom letak topping pon dh tak tahan, ngap jugak..hehe..
Kami pilih dr beberapa supplier & gabungkan mengikut rasa yg paling sedap! Tak percaye? cube dulu, baru tau, tak tipu... Cara buat yg mudah utk buat kek.. cuma tambah telur, air & minyak shj. Untuk topping pula cume perlu tambah susu & mentega. Choc rice di tabur bile dh sapu topping chocolate. Kek boleh dikukus / dibakar. Kukus lg sedap ;) Hasilnye? Tak terkate. sedap sangat. Ape lagi, jom cube! Tekstur yg lembut, gebu & rasa yg enak, pasti nak makan lagi & lagi & lagi!



5) LEIYA'S CARAMEL PUDDING MIX (100GM) : RM6/PEK

Leiya's Caramel Pudding Powder merupakan pre-mix untuk membuat caramel puding/ puding gula hangus. Caranya yang amat mudah. Hanya memerlukan 700mL susu segar & sedikit gula untuk cairan gula hangus. Rasanya yang enak dan pasti menjadi kegemaran seisi keluarga =) Boleh dihiaskan dengan buah-buahan segar.



APE KATA PELANGGAN KAMI?????






























JADI, JANGAN LUPE DAPATKAN PRODUK2 KAMI PADA HARGA YANG MENARIK INI YA! PASTINYA SEDAP, MUDAH, MURAH =)




Friday, 3 May 2013

WHOLESALE PRICE MARKDOWN FOR ALL!

Greetings to our supporters/customers/followers,
GREAT NEWS FOR U! We have marked down our wholesale price as our appreciation for your loyalty. Starting May 2013, we offer you lower price for ALL products, especially for our hot & top-selling Cheese Powder! Low price guaranteed for cheese powder wholesale purchase with minimum order of 3KG ONLY!
To get our latest price, kindly email us at leiyacheese@gmail.com or PM us at our FB page Cheese Powder (LCP). Do provide us your name & location so that we can quote postage price as well, based on your location. tQ =)


Thursday, 25 April 2013

PRE-PRU SALE! LETS GRAB!




#Harap maklum, pakej ini telah tamat. Sila rujuk post terbaru utk harga runcit & senarai produk terkini kami. TQ

Friday, 15 March 2013

LEIYA'S CHEESE POWDER & LEIYA'S PRODUCT FROM SHAMS-LEXIA ENTERPRISE FOR 2013

**HARAP MAKLUM, HARGA & PRODUK YANG TERKINI BERMULA MAY/JUN 2013 SERTA TESTIMONI SEBAHAGIAN PELANGGAN KAMI DAH DI UPDATE DALAM BLOG INI. BOLEH RUJUK POST TERBARU KAMI DI SINI.

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. =)..
Dah lama rasanya kami tak update di blog..Maaf ya..
Kami sentiasa update di facebook page.. Sudi2 ke facebook page kami utk latest update ya..
FB page: Cheese Powder (LCP)

Terbaru, bagi tahun 2013, ade produk yang dah diberhentikan & ade produk baru yang kami masukkan, serta harga2 yang terkini kami paparkan.
Kami juga merupakan sebuah syarikat yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) atas nama SHAMS-LEXIA ENTERPRISE

Berikut adalah produk & harga terbaru dan terkini bagi tahun 2013

1) Leiya's Cheese Powder (200gm) - RM10/peket 
2) Leiya's Cheesecake Mix (200gm) with topping (~100gm) - RM20/set
3) Leiya's Tepung Magik (540gm) pek baru - RM10/peket
4) Leiya's Mashed Potato (200gm) with chicken gravy (100gm) - RM15/set
5) Leiya's ChocMoist Cake (500gm) + Topping (130gm) & Choc rice (~50gm) - RM15/set

untuk pembelian secara runcit & borong, bolehlah menghubungi kami antara cara yg berikut:-
Email: leiyacheese@gmail.com
PM di FB: www.facebook.com/CheesePowderLCP
Call/SMS/Whatsapp: 012-3698514, Puan Shamsiah

Harga kos penghantaran adalah bergantung kepada total berat item & lokasi.
Utk order, hubungi kami & maklumkan item apa yg berminat + kuantiti, serta lokasi anda untuk kami kira total termasuk kos penghantaran. Kami akan quotekn harge keseluruhan, & jika anda berminat, boleh la terus ke urusan pembayaran.

Urusan Penghantaran:
1) Pos setiap hari RABU & SABTU utk bayaran sebelum 7PM SELASA/JUMAAT
2) Self collect : di lokasi kami berhampiran Kenanga Wholesale City, Jalan San Peng/ Jalan Kenanga
untuk self collect, sila maklumkan lebih awal kerana kami tidak available setiap masa
3) COD : Bangi/Serdang & sekitarnya, bergantung kepada availability kami (bukan setiap hari/minggu). Kami akan maklumkan di FB page jika kami ke sane.

PRODUK KAMI:-

1) LEIYA'S CHEESE POWDER (200GM) : RM10/PEK



Leiya Cheese Powder adalah Jalapeno Cheese Powder yang asli dan sangat mudah untuk disediakan, cuma tambah air panas dan kacau hingga sebati. Sos keju berwarna oren seperti cheezy wedges dan rasanya sama seperti KFC cheezy sauce. Boleh dimakan dengan ayam, nugget, wedges, popia, macaroni, burger dan lain-lain..

2) LEIYA'S CHEESECAKE MIX (200GM) + TOPPING (~100GM) : RM20/SET



Leiya's Chilled CheeseCake Mix Powder, tepung pre-mix untuk membuat cheesecake yang sedap dengan mudah! Hanya memerlukan susu atau whipped cream sahaja untuk keknya. Didatangkan bersama topping pelbagai pilihan perisa- blueberry, strawberi. Untuk lebih enak, tambahkan 'base' biskut pada dasar acuan, pastinya lebih enak. Jangan risau, kami juga membekalkan cara2 untuk membuat base biskut itu, hanya memerlukan biskut (merry, oreo,digestive-ikut pilihan masing2) dan sedikit mentega! mudah sahaja. Dan yang penting, kek tidak perlu di kukus atau di bakar, hanya perlu disejukkan di dalam peti ais sahaja! Sangat mudah, bukan? Cube dulu baru tau.

3) LEIYA'S TEPUNG MAGIK (PEK BARU-540GM) : RM10/PEK


 Leiya's Tepung Magik adalah tepung salut yg boleh digunakan utk buat cendawan goreng, ayam goreng, sotong goreng tepung, udang goreng tepung.. kerangupannya tahan lama.. untuk cendawan goreng, tak cepat lemau, de maintain rangup, tak mcm tepung goreng biase =) magik & sangat sedap! mudah sahaja untuk digunakan. cuma tabur tepung ke atas cendawan/ayam.sotong.udang yang dh dibasuh, gaul, dan goreng dalam minyak panas. Untuk lebih sedap dan lebih rangup, gaul dengan tepung basah terlebih dahulu (tepung+air), kemudian salut dengan tepung kering, dan goreng. Bertambah rangup, semestinya Magik!

4) LEIYA'S MASHED POTATO (200GM) + CHICKEN GRAVY (100GM) : RM15/SET


Leiya's Mashed Potato & Gravy, sangat mudah untuk disediakan dan sangat enak! Cuma tambah air panas! Betul! Mashed potato (kentang putar) dengan vitamin C, dan chicken gravy, satu kombinasi yang pasti anda inginkan. Kami menggunakan chicken gravy ye, bukan Brown Sauce. Brown sauce tidak sesuai dengan mashed potato dan rasanye pon tidak sama. Chicken gravy yang kami gunakan ini mempunyai rasa yang sama seperti mashed potato gravy KFC  =) Cube dulu baru tau.

5) LEIYA'S CHOC MOIST CAKE (500GM) + TOPPING (130GM) + CHOC RICE (~50GM) : RM15/SET

 Leiya's Chocolate Moist Cake dengan Topping & Chocolate Rice! Kami jual satu set lengkap! anda tak perlu dah nk beli brg2 di bakeri ikut packaging yg besar tp guna sikit aje, tak brbaloi kan? 1set ni dh cukup lengkap & memudahkn. cume perlu tmbh beberapa bahan asas sahaja. Kek choc moist ni sangat sedap. Kami dh cube & ternyata betul2 sedap & gebu. blom letak topping pon dh tak tahan, ngap jugak..hehe..
Kami pilih dr beberapa supplier & gabungkan mengikut rasa yg paling sedap! Tak percaye? cube dulu, baru tau, tak tipu... Cara buat yg mudah utk buat kek.. cuma tambah telur, air & minyak shj. Untuk topping pula cume perlu tambah susu & mentega. Choc rice di tabur bile dh sapu topping chocolate. Kek boleh dikukus / dibakar. Kukus lg sedap ;) Hasilnye? Tak terkate. sedap sangat. Ape lagi, jom cube!


JADI, JANGAN LUPE DAPATKAN PRODUK2 KAMI PADA HARGA YANG MENARIK INI YA! PASTINYA SEDAP, MUDAH, MURAH =)

Monday, 10 September 2012

HARGA TERBARU BAGI PRODUK LEIYA'S

TERBARU DARI LEIYA'S BUSINESS VENTURE
1) Leiya's Cheese Powder (200gm) - RM10/peket 
2) Leiya's Cheesecake Mix (200gm) with topping (100gm) - RM20/set
3) Leiya's Tepung Magik (475gm) - RM8/peket
4) Leiya's Mashed Potato (200gm) with chicken gravy (100gm) - RM15/set
5) Leiya's Caramel Mix aka puding gula hangus (100gm) - RM7/peket
6) Leiya's Turkey Bread aka roti arab - RM3/peket
utk pembelian borong, email nama&lokasi ke leiyacheese@gmail.com    


Pn. Shamsiah, 012-3698514  =)


#Harap maklum, sebahagian pakej ini telah tamat. Sila rujuk post terbaru utk harga runcit & senarai produk terkini kami. TQ

Sunday, 29 July 2012

MEMPERKENALKAN PRODUK TERBARU KAMI!!

#Harap maklum, pakej ini telah tamat. Sila rujuk post terbaru utk harga runcit & senarai produk terkini kami. TQ

Assalamualaikum & Salam Ramadhan buat semua.
Alhamdulillah, bertemu kembali di bulan Ramadhan ini, pihak LCP ingin memperkenalkan produk2 terbaru kami. 2 produk telah berada di pasaran kami sebelum ini dan kami mempunyai 4 produk tambahan. Semuanya mudah disediakan, langkah semudah ABC. Ade yang perlu tambah air panas sahaja, ade yang perlu tambah susu sahaja, ade yang tak perlu dibakar atau kukus, sekadar masukkan ke dalam peti sejuk sahaja, mudah kan? Kami memastikan anda semua dapat menyediakan makanan dengan cepat, mudah & lazat kerana dalam dunia sekarang, semua bende perlu pantas. =) 

Produk kami:-
1) Leiya Cheese Powder - masih menjadi signature kami sebagai produk utama
2) Leiya's Tepung Magik
3) Leiya's Turkey Bread
4) Leiya's Mashed Potato & Gravy
5) Leiya's Caramel Pudding
6) Leiya's Chilled Cheese Cake
Kami menawarkan produk-produk ini pada harga Promosi & Pengenalan buat masa sekarang =)


1) LEIYA CHEESE POWDER


Leiya Cheese Powder adalah Jalapeno Cheese Powder yang asli dan sangat mudah untuk disediakan, cuma tambah air panas dan kacau hingga sebati. Sos keju berwarna oren seperti cheezy wedges dan rasanya sama seperti KFC cheezy sauce. Boleh dimakan dengan ayam, nugget, wedges, popia, macaroni, burger dan lain-lain..

Pek: 200gm
Harga: 
Retail: RM13/peket
Promosi: ~PAKEJ CHEEZY LCP~
LCP A -  2 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE (POSLAJU) = RM26, S/S ADD RM3
LCP B -  3 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE (POSLAJU) = RM36, S/S ADD RM4
LCP C -  5 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE (POSLAJU) = RM55, S/S ADD RM5
LCP D - 10 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE= RM105, S/M-KTMD, S/S-E-PARCEL
Bagi yang ingin memborong Leiya Cheese Powder, bolehlah menghubungi kami ya. Minimum order 5kg (25peket) dengan harga terbaik dari kami!


2) LEIYA'S TEPUNG MAGIK


Leiya's Tepung Magik adalah tepung salut yg boleh digunakan utk buat cendawan goreng, ayam goreng, sotong goreng tepung, udang goreng tepung.. kerangupannya tahan lama.. untuk cendawan goreng, tak cepat lemau, de maintain rangup, tak mcm tepung goreng biase =) magik & sangat sedap! mudah sahaja untuk digunakan. cuma tabur tepung ke atas cendawan/ayam.sotong.udang yang dh dibasuh, gaul, dan goreng dalam minyak panas. Untuk lebih sedap dan lebih rangup, gaul dengan tepung basah terlebih dahulu (tepung+air), kemudian salut dengan tepung kering, dan goreng. Bertambah rangup, semestinya Magik!

Pek: 475gm
Harga: RM8/peket



3) LEIYA'S TURKEY BREAD














Leiya's Turkey Bread merupakan roti arab yang sangat gebu, lembut, dan sangat enak. Cukup mengenyangkan. Sangat sesuai untuk sarapan pagi, tea-time, minum petang atau makan malam. Lagi sesuai bagi mereka yang ingin mengawal berat badan. Boleh makan bersama pencicah, sardin, tuna, dhal, kari, cheese-sauce, telur hancur dan macam2 lagi. Juga sesuai buat kanak2 kecik kerana teksturnya yang lembut. Senang untuk disediakan. Cuma panaskan di dalam microwave selama 35-45saat. Untuk lebih enak, sapukan mentega di kedua2 belah roti dan goreng tanpa minyak di dalam frypan. Lagi enak, rangup di luar, lembut di dalam!

Pek: lebih kurang 160gm (setiap pek ade 3 keping)
Harga pengenalan: RM3/pek


4) LEIYA'S MASHED POTATO & GRAVY


Leiya's Mashed Potato & Gravy, sangat mudah untuk disediakan dan sangat enak! Cuma tambah air panas! Betul! Mashed potato (kentang putar) dengan vitamin C, dan chicken gravy, satu kombinasi yang pasti anda inginkan. Kami menggunakan chicken gravy ye, bukan Brown Sauce. Brown sauce tidak sesuai dengan mashed potato dan rasanye pon tidak sama. Chicken gravy yang kami gunakan ini mempunyai rasa yang sama seperti mashed potato gravy KFC  =) Cube dulu baru tau.

Pek: 200gm Mashed Potato Powder + 100gm Chicken Gravy Powder
Harga Pengenalan: RM15/set



5) LEIYA'S CARAMEL PUDDING













Leiya's Caramel Pudding Powder merupakan pre-mix untuk membuat caramel puding/ puding gula hangus. Caranya yang amat mudah. Hanya memerlukan 700mL susu segar & sedikit gula untuk cairan gula hangus. Rasanya yang enak dan pasti menjadi kegemaran seisi keluarga =) Boleh dihiaskan dengan buah-buahan segar.

Pek: 100gm
Harga Pengenalan: RM7/peket



6) LEIYA'S CHILLED CHEESE CAKE


Leiya's Chilled CheeseCake Mix Powder, tepung pre-mix untuk membuat cheesecake yang sedap dengan mudah! Hanya memerlukan susu atau whipped cream sahaja untuk keknya. Didatangkan bersama topping pelbagai pilihan perisa- oren, lemon, blueberry, strawberi, kiwi. Untuk lebih enak, tambahkan 'base' biskut pada dasar acuan, pastinya lebih enak. Jangan risau, kami juga membekalkan cara2 untuk membuat base biskut itu, hanya memerlukan biskut (merry, oreo,digestive-ikut pilihan masing2) dan sedikit mentega! mudah sahaja. Dan yang penting, kek tidak perlu di kukus atau di bakar, hanya perlu disejukkan di dalam peti ais sahaja! Sangat mudah, bukan? Cube dulu baru tau.

Pek: 200gm Cheesecake mix + 100gm topping (oren, lemon, blueberry, strawberi, kiwi)
Harga: RM20/set



Haaaaaaaa.... Produk-produk kami merupakan pilihan terbaik bagi menjimatkan masa anda untuk menyediakan makanan dan pencuci mulut serta pembuka selera! Seperti one stop center, kami menyediakan segala yang mudah  & menjimatkan untuk anda semua, InsyaAllahutaala...

Yang penting, SEDAP, MUDAH, CEPAT!

Untuk order
Hubungi Puan Shamsiah, 012-3698514
Email: leiyacheese@gmail.com
Attn: Delivery kami adalah pada hari RABU & SABTU sahaja untuk pembayaran sebelum 9pm SELASA/JUMAAT. Barang dihantar menggunakan kurier KTMD-ke alamat atau stesen KTM pilihan, Poslaju, Pos Domestic, Borneo Economy Express mengikut pakej atau pilihan yang termurah buat para pelanggan.
KL-boleh self pick-up (11am-9pm), sms/call sebelum dtg untuk pengesahan order & availability pihak kami.
Putrajaya/Serdang- boleh COD setiap hari Rabu ATAU weekend bergantung kepada availability & perjalanan kami.

Leiya's- sedap, mudah, cepat!